Tessa Aldewereld – Doula Tessa

Ik ben open en eerlijk met je, ik ben een tikkeltje eigenwijs en ik houd van humor. Ik ben liefdevol, nuchter en zorgzaam. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat voor de volle 100%.

Je voelt je snel op je gemak bij mij en naast dat ik heel serieus kan zijn, zorg ik met mijn humor ook voor lichtheid en plezier.

Bij mij mag en kan je volledig zijn, met alles van jou. Voor mij is niets raar of gek. Geloof me als ik je zeg dat ik al heel wat heb meegemaakt in mijn voorgaande beroepen.

Tot 2014 heb ik als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt. Momenteel ben ik nog steeds BIG geregistreerd, maar niet meer praktiserend. Hierna maakte ik de stap naar het onderwijs om les te geven aan studenten verpleegkunde en verzorging.

Na de geboorte van mijn kinderen werd het mij duidelijk dat het anders mocht en ik mijn hart mocht volgen. Zo begon ik Doula Tessa in 2020 naast het werken in het onderwijs en begon ik in 2022 helemaal voor mezelf.

Ik ben doula, masseur, kraamverzorgende (io) en postpartum behandelaar. Ik kan zo een bijdrage leveren aan een fijn verloop in de transitie naar het moederschap.