Ik ben een KraamDoula!

Super dat jij deze prachtige combinatie je werk mag noemen! Wil jij je graag aansluiten dan ontvangen wij graag een bericht via onderstaand formulier. Zo kunnen wij jou toevoegen aan de pagina ‘Ik zoek een KraamDoula’, neem hier gerust een kijkje om te zien welke informatie we over jou vermelden. We sturen je dan meer informatie over de aanmelding en de eenmalige kosten voor de vermelding.

Ben je al (bijna) doula en zou je graag de kraamopleiding starten? Wij zijn in 2023 gestart met het begeleiden van kraamverzorgenden in opleiding, in een zzp constructie. Hierbij zijn persoonlijke begeleiding, vertrouwen en een eerlijke vergoeding heel belangrijk voor ons. Laten we kennismaken om te zien of het klikt en deze vorm van begeleiden aansluit bij hoe jij wil werken. Wil je in een andere regio aan de slag? Neem dan contact op om na te gaan of een collega kraamverzorgende in die regio begeleid.

Wil je zelf kraamverzorgenden in opleiding in de praktijk gaan begeleiden? Je bent zzp kraamverzorgende en je wil gaan starten met begeleiden. Studenten die een reguliere kraamzorg opleiding volgen wegwijs maken in de praktijk, kennis laten maken met het vak als zzp-er en je kennis en ervaring doorgeven. Super, maar… waar begin je?
De KraamDoula heeft een prachtige opstart voor je gemaakt. O.a. een praktijk reader voor je student, format documenten die je nodig hebt om te starten als begeleider en als student, een opleidingsplan, een leerovereenkomst, uitgebreide uitleg voor je student, planning voor verdiepende Zoom momenten en nog zoveel meer. Mooi om zo te gebruiken of te gebruiken als basis om zelf op uit te breiden.

75+ pagina’s waardevolle informatie wordt aangeboden voor € 189,00 (*ex btw). 

Om onze readers te ontvangen stuur je via het contactformulier een bericht met als onderwerp ‘readers begeleider’. 

Neem contact met ons op

    Als alleenstaande moeder voelde ik heel erg de behoefte om 1 persoon bij de geboorte te hebben die mij langdurig zou begeleiden. Dit vond ik in de zogenaamde ‘KraamDoula’. We hadden samen voorbereidende gesprekken, ze was bij de geboorte, ze was mijn kraamhulp en ook daarna was zij mijn doula tot 7 weken na de geboorte
    Kim