Ik ben een KraamDoula!

Super dat jij deze prachtige combinatie je werk mag noemen! Wil jij je graag aansluiten dan ontvangen wij graag een bericht via onderstaand formulier. Zo kunnen wij jou toevoegen aan de pagina ‘Ik zoek een KraamDoula’, neem hier gerust een kijkje om te zien welke informatie we over jou vermelden. We sturen je dan meer informatie over de aanmelding en de kosten voor de vermelding.

Ben je al (bijna) doula en zou je graag de kraamopleiding starten? Wij hopen in 2023 te starten met het begeleiden van kraamverzorgenden in opleiding, in een zzp constructie. Hierbij zijn persoonlijke begeleiding, vertrouwen en een eerlijke vergoeding heel belangrijk voor ons. Laten we kennismaken om te zien of het klikt en deze vorm van begeleiden aansluit bij hoe jij wil werken.

Neem contact met ons op

    Als alleenstaande moeder voelde ik heel erg de behoefte om 1 persoon bij de geboorte te hebben die mij langdurig zou begeleiden. Dit vond ik in de zogenaamde ‘KraamDoula’. We hadden samen voorbereidende gesprekken, ze was bij de geboorte, ze was mijn kraamhulp en ook daarna was zij mijn doula tot 7 weken na de geboorte
    Kim