Sam Elstgeest – Praktijk Bevallen

Ik ben Sam, dochter, vrouw, vriendin, moeder van 4, zwangerschapsdocente, doula en kraamverzorgende (in opleiding). Ik heb een ontzettende passie voor alles wat met zwangerschap en geboorte te maken heeft.

Sinds 2017 geef ik met erg veel plezier de cursus Samen Bevallen in Almere en omgeving en heb ik al heel veel zwangere vrouwen en hun partner mogen begeleiden tijdens de zwangerschap.

Ik gun jou en je (geboorte)partner een fijne begeleiding tijdens de zwangerschap, de geboorte en de kraamperiode. Ik geloof dat bevallen een teamsport is, dit hoef je niet alleen te doen! Ik ben dan ook graag onderdeel van jullie geboorteteam, zodat we er met elkaar voor kunnen zorgen dat jullie terug kunnen kijken op een goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd, ook als alles anders gaat dan gewenst.

Ik ben er voor jullie!