Maume Koegler – Samen in Kracht

Doula & Kraamzorg 

​Als doula en kraamverzorgende begeleidt ik prachtige gezinnen tijdens de zwangerschap, geboorte en kraamweek. Hoe fijn is het om je helemaal op 1 persoon te kunnen vertrouwen. 
Ik sta naast je in de zwangerschap en samen verdiepen we ons in alles wat op jullie pad komt. Ik ben jullie steun, veiligheid en vertrouwen tijdens de geboorte en daarna ondersteun ik jullie tijdens de kraamweek. 

Ik ken al jullie wensen, verlangens en weet precies wat jullie fijn vinden of juist helemaal niet.

Ik maak een heerlijke verwarmende soep voor je, zorg dat er rust en warmte in huis komt en dat er echt de ruimte en tijd is om jullie mooie pasgeborene kindje te leren kennen. Zorg dat de broertjes en/of zusjes ook meegenieten in het proces, ik respecteer jouw lichaam en huis. Samen maken we er een onvergetelijke kraamweek van!

Wil je vol vertrouwen, gedragen en gesteund zwanger zijn? Bevallen vanuit kracht, zachtheid en liefde? En wil je net dat beetje extra aandacht en zorg krijgen tijdens je kraamweek? Terug kijken op een week vol liefde, genieten en fijne professionele zorg? 

​Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Warme groet,

Maume