Marijn Molenaar – De KraamDoula Amsterdam

Continuïteit van liefdevolle zorg. Daar ga ik voor! Als tweelingmoeder zijnde heb ik ervaren hoe turbulent een zwangerschap en de kraamtijd kan verlopen. Naar aanleiding van gemis aan emotionele ondersteuning tijdens mijn eigen zwangerschap ben ik doula geworden. Het doula support en kraamzorg samenvoegen voelt als een logische volgende stap, zodat ik mijn cliënten tijdens deze mooie maar intense periode van zwangerschap, bevallen en kraamtijd continuïteit van zorg kan bieden. Een vast gezicht, die jullie hebben leren kennen tijdens de voorbereidende gesprekken, die bij de geboorte is geweest en weet hoe jullie te ondersteunen, op emotioneel, fysiek en praktisch gebied. Als kraamdoula ondersteun ik jullie graag vanuit een holistische en realistische kijk op het leven. Lieve zwangere, laat je dragen tijdens deze levensveranderende periode. Ik draag je graag!

Werkgebied: Amsterdam en omstreken, tot op 45 minuten rijden

Extra diensten: massagetherapie, privé zwangerschapscursus, uitgebreide privé zwangerschapscursus voor een tweelingzwangerschap, hulp bij opstellen van jullie bevalplan, geboorte- en newborn fotografie.