Laura Pijnenborgh – DoulaLaura

Al sinds mijn kindertijd ben ik gefascineerd door alles wat te maken heeft met zwangerschap, geboorte en de kraamtijd. 

Als Zwangerschapsyoga docent kwam ik zo’n 12 jaar geleden op het Geboorte Doula pad en na verloop van tijd begon ik nog meer te zien hoe enorm belangrijk juist ook die tijd na de bevalling is. Die eerste weken als nieuwe mama, als pril gezin met een pasgeboren baby.  

En dat het, net als bij de bevalling, zo belangrijk is dat er mensen bij je zijn waar jij je veilig en op je gemak bij voelt. Die je liefst al hebt leren kennen in de zwangerschap. Zodat je zorg kunt ontvangen die echt op jou en jullie persoonlijk is afgestemd.  

Daarom ben ik heel blij dat ik mijn diensten als Doula en Postpartumbehandelaar ga uitbreiden met Kraamzorg! 

Met veel liefde, warmte en aandacht begeleid en ondersteun ik je in die bijzonder tijd van zwangerschap, bevalling en/of kraamtijd.  Waarbij ik mijn kennis en ervaring met (Ayurvedische) voeding, kruiden en natuurlijke remedies graag mee breng en, indien gewenst en passend, inzet.

Ik geloof dat als de moeder goed verzorgd, ondersteund en gevoed wordt in die eerste 40 dagen, dit bijdraagt aan haar gezondheid en welzijn op de korte en lange termijn en daarmee dus ten goede komt aan haar baby en het hele gezin. 

Ik werk in Den Bosch en omstreken. 

Diensten: Zwangerschapsmassage, Geboorte en Kraamtijd voorbereiding, Doula, Postpartum Behandelingen, (leerling) Kraamzorg