Alexandra Kool – A Diary of a Doula

Gefeliciteerd! Je bent zwanger. Er breekt een hele bijzondere tijd aan, een tijd waarin er een klein mensje in jouw buik groeit. Zwanger zijn gaat in fases en als doula begeleid ik jou hier in. Ik neem jou en je partner telkens mee in een bepaald thema wat op dat moment aan de orde is. Denk hierbij aan concrete zaken zoals het schrijven van een geboorte- en kraamwens maar ook begeleid ik jullie op meerdere lagen, zowel fysiek als mentaal als emotioneel en spiritueel. 


Ik werk graag met het inzetten van visualisaties, meditaties, affirmaties en ik begeleid een mini-geboorte cursus waarin we nog dieper ingaan op jullie wensen, de rol van de partner en verschillende scenario’s. Zo werken we naar een bevalling toe waar je in liefde en vol vertrouwen naar uit kunt kijken.

Diensten: doula, kraamzorg, postpartum behandelingen, placenta verwerking