Aisling Roubos – Muinin

Ik had vroeger echt niet gedacht dat ik mijn hart zou verliezen aan de geboorte – en de kraamzorg. Maar sinds de zwangerschap van onze oudste zoon ben ik lichtelijk geobsedeerd. 

Zwanger worden, een kindje baren en het moederschap bleken een uitnodiging te zijn voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Een mooie, krachtige maar ook rauwe en kwetsbare periode waarin een goede voorbereiding en begeleiding veel kunnen betekenen.

Ik help graag bij het onderzoeken waar jullie behoeften en wensen liggen. Daarnaast ben ik er tijdens de kraamweek om te ondersteunen bij het herstel en het creëren van rust en vertrouwen. Dit betekent voor iedereen wat anders, maar ik kan dit doen door te luisteren, advies te geven, ontzorgen en masseren. Alles vanuit een basis van veiligheid en vertrouwen.

Mijn diensten: zwangerschaps- en postpartum massage, een privé geboortecursus, kraamverzorgende in opleiding, postpartum doula in opleiding.